School....

Snart drar jag till skolan, jag orkar verkligen inte. Känns inte kul alls....  fyfan asså! Går ända till 15.20, och onsdag är den värsta dagen, och inte bara det utan jag har möte nu på morgonen, skit kul? Nej inte direkt... Ja, som sagt igår färgade jag håret svart.. vart fläckar, fyfan asså. Ska färga ikv eller imorgon. Så det inte blir nå fläckar, kul? Allt gick åt helvete rent ut sagt igår. Först så ska jag laga mat, nä då satte jag på fel platta, där en gammal köttfärs stod, och jag känner hur det börjar lukta, men ajg tnker eh, plattan var väl blöt. efter 20 min, jag ba: Vafan är det som luktar? Jag går in i köket och ser att det bara ryker och ryker från köttfärsen, panik. Jag tar den med BARA händerna, och skriker, SATAN VAD VARMT... smarta jag va?
Sen då, när man var klar äter jag, efter några tugger så, tänker jag jag ska ha något att dricka jag, blandar juice, men helt plötsligt, tappar jag greppet om tillbringan och tappar ur alllt, och nu håret.. fyfan! ojjjjjjjjj så tiden går, jag måste gå.. HEJDÅ!



PUSSAR TINA!

:*

hello, nu är jag klar med det jag skulle göra, kommer ni ihåg? Skolarbeterna och färgningen, vart inte så supernöjd, men det får duga ett tag. Men jag ska gå och sova nu, så vi hörs imorgon ngn gång. Godnatt!





PUSSAR TINA!

;p

Nu är jag tillbaka efter promenaden, det vart till teg och tillbaka. Riktigt skönt var det. Men nu ska jag gå och göra lite skolarbete.. men vi hörs senare, i guess!




PUSSAR TINA!

Snart blir det att färga!

Kvällens göra lista: Gå 4-5 km, färga håret, göra skolarbete(hk&idrott), slappa framför datorn/tv, sova!
Gissa vilken färg jag ska färga? :)













PUSSAR TINA!

Pics





Lite äldre bilder -->















Jadu, jag förbannat mycket bilder på datorn. Men det där får räcka, ja som ni ser så vart det mest på mig och Mikaela, men det är väl underbart? Ha-ha!



PUSSAR TINA

Tisdag

Igår skrev jag inte något inlägg alls, men tur att Julia gjorde det. Men mitt internet har blivit småknasigt. Vet inte riktigt vad problemet är, men aja. Kom nyss hem, eller för 20 minuter kanske. Just tagit fika och funderar på att ta en dusch, men det är egentligen inte så värt för strax ska jag bege mig ut på en långpromenad som jag har övertalat mig om att göra varje dag, ca 4 km. Sen när det blir mindre slaskigt blir det väl att börja jogga, men som sagt det är mer ansträngande, och jag har inte så bra kondition, men att gå i rasktakt är också lika bra, som att jogga.

Ikväll blir det nog inte att dra ut och träffa någon eller så, ska försöka komma i kapp med arbeterna i skolan för just nu ligger jag efter i enhel del saker, känns väldigt drygt. Flera osaker, men det tänker jag inte ta och skriva här.
Men vad blir det för er alla andra då? Plugga också, chilla?
Men jag tänkte bara säga hej, men vi hörs förmodligen ikv någon gång också.







PUSSAR TINA!

måndag.

tja!

vilken bra start på veckan!
försovde mig imorse pga att jag hade hade glömt ställa om  min väckar klocka en timme. (A)
men iallafall så blev jag inte så sen som tur var.  jag är så galet trött, och så ikväll ska jag och elin plugga till fysik provet imorgon. men men de bli nog bra.

Längtar redan till lov! :)

pussssar/ J

Gnatt!

Hej den här kvällen har jag mest tillbringat vid datorn och snackat med polare, riktigt chill! Nisse kom förbi en tväris, har ju inte träffats på 4 dagar, otroligt va? men sant.
Ja ikväll, så fick jag typ en kick att städa litegrann samtidigt som det möblera jag om litegrann i mitt rum, inte så stor skillnad men, det blev bra iallafall. A snart ska jag nog byta sängkläder om jag orkar, och sen sova.. Skola imorgon, tyvärr.. Men jag lär fara hem efter några timmar mår inte spciellt bra, problem med magen igen;/ Hoppas det inte är ngt värre den hära gången, men det märker jag ju, eller hur? Aja ni får sova så sött, så hörs vi imorgon bitti eller efter skolan. Godnatt!








PUSSAR!/T

Några bilder sen helgen, typ!

Det blev inte så många bilder alls, men några iaf!





Tack för helgen älskling!
Jag saknar sommaren 2009,
Nu taggar vi 2010, eller hur?
* Kulturnatta
* Badandet
* stan
* Chillandet
* Sommarjobb
* Massa mer!

Det vi delar är speciellt, jag älskar dig. Du ska veta att jag alltid finns för dig, i alla lägen! (L)






PUSSAR!/ TINA

Vi är faktiskt 2!

Hej igen, ja jag har fått en känsla av att det är många som inte riktigt vet att det är 2 som bloggar på denna blogg. Det är ganska små enerverande. Men vi får väl försöka göra det ännu tydligare?






PUSSAR TINA & JULIA!

Alla älskar anonyma skrivare!

Haha varför ska ni skriva anonyma kommentarer? Står ni inte för det ni säger eller, man kan ju börja undra. Vi alla älskar anonyma skrivare, eller hur?:)

Fick en kommentar: Lär dig stava!
Svar på den: Amen kan jag få din hjälp då?











PUSSAR!/T

Inga kommentarer på senaste tiden! ;/

Tjaa nu har jag kommit hem eller ja det var väl för ett tag sen. I helgen har jag spenderat tiden hos min lilla sötnos Mikaela. Vi gjorde inte speciellt mkt, men det var roligt att få umgås med henne, för det var väl mer än 2 månader sen, satt det var jätteroligt.  Men jag mår bra och jag hoppas att ni alla andra också mår superbra.
Vad har ni gjort en sånhär snöig söndag? Ja jag har åkt bil och sen käkat naturgodis, inte så gott nu.. Så jag får väl spara antar jag, och ni som knr mig vet ju hur det brukar gå för mig, att spara saker och ting. hahaha.. Men ja, jag tänkte bara skriva ett litet kortinlägg, vi får väl höras ikväll om jag orkar blogga.









PUSSAR!/T

Tack Mikaela!

Hejhej! Nu sitter jag här hos Mikaela och vi gör inget speciellt, några förslag på vad vi kan hitta på? det skulle vara superbra. Men ah, jag tänkte bara säga hej och önska er en fortsatt trevlig helg!
PUSSAR!/T

Rösta! ;D

Tävlar, rösta!! :D
http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=Vzy4Qslh97yB3vcUsux1wTwj#bikiniGallery

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

PUSSAR!/T


Även och himlen faller ner

Hej nu har jag inte skrivit på någon dag, men det är för att jag inte har varit speciellt sugen på det heller. Men ni överlever. Ja ikväll då drar jag till Hörnefors för att träffa Mikaela, extremt länge sen nu, ja ungefär 2 månader.. Men det ska bli superkul. Kommer ta med kamran och ta massa roliga bilder, som kommer in senast på söndag i guess!
Vad ska ni hitta på i helgen? Chilla kanske?
Ja denna vecka har bara varit så dryg, fett less helt enkelt. Det har varit så mycket med allt. Jag är less på lärarna, dom tror sig veta allt.. Om jag säger såhär, det är ett stort tjaffs mellan några stycken, och jag är inblandad i det hela, det känns ju kul, eller inte. Men det fixar sig nog på något sätt, vi ska då fan inte få skiten det kan dom vara så säker på:) Inget att oroa sig över, he-he!
Men ah, jag hoppas ni mår bra och får en trevlig och skön helg, jag antar att jag inte kommer skriva något förrän på söndag, men så får det bli. Ha det bra!










PUSSAR!/T

lalalah.

tjatja!

super trött idag, vet inte riktigt varför men.. annars har väll alltning varit bra.
slapp skoldag för det mesta, oh ja..
helg imorgon då, funderar på dra till stan som jag sa tidigare.
någon som har lustn att hitta på något?
:D
ikväll så funderar jag mest bara på att ta det lungt och fixa lite saker, innan imorgon.


Dagens Outfit:
svartlinne från H&m
Vittlinne från H&m
jeansleggings från bikbok
koftan från halens
örhängen & peacehalsband från glitter.



PUSS / J

Sovit gott?

Hej och godmorgon, snart är det skola..tyvärr. Men det är en väldigt lugn dag för mig idag, och det känns ju toppen. Först har vi skrivstuga alltså elevensval, haha fattar inte varför jag valde det, så himla tråkigt, för är man där så är det för att man vill höja sitt betyg, men jag känner att jag orkar itne, och det kommr ändå inte göra någon skillnad, and u know why... Ja efter det så har vi läsning/extramatte och sedan klassråd och lunch, efter lunch har vi slöjd sen drar jag på möte vid 14 tiden. Så ja rätt så chill dag va? Men jag tänkte bara säga godmorgon till er allihopa, men vi hörs senare maybe, puss!














PUSSART!/T

a

Hej! Kom hem från mötet för ca 1 h sedan, det gick faktiskt super bra ikv, men jag är rätt så trött så jag hade faktiskt tänkt lägga mig alldeles strax, ta en snabb dusch och sen gå i säng.
Dagen har varit lite små dryg, bara ko pass och så, men efter den långa skoldagen drog jag och Sandra till stan och tog det lungt, solade & chillade, senare drog vi på mötet. Så ah så har typ min dag sett ut.
Imorgon blir det skola till 13.20 sen stan och köpa jackan jag har lagt undan och sen då ska jag på möte igen, wish me luck!  Men ah det blir ett kort inlägg ikväll, är så himla trött! Så vi hörs, godnatt allihopa!













PUSSAR!/T

Onsdag.

tja!
idag har jag bara tagit de lungt, haft nationella prov i engelska, tror det gick hyffsat bra ändå^^
och efter skolan så har jag varit ner till stallet och ridit lite och nu sitter man här och pluggar och skriver klart inlämingsuppgiten till imorgon. nog om det, snart helg! :)


ett kort inlägg, men hare kung!
pusss! /J

Långispromis!

Hej! Just precis spelat klart SSX, spelade ut spelet alldeles nyss, riktigt skoj!
Jamen idag hade vi ju som sagt bad, eller ah jag, Natte&Sandra.. Trodde det inte skulle vara så tungt att simma, men jag hade visst fel. Ha-ha!
Ja på livrädningen så fick vi rädda okända människor, kul? Nej inte alls!
Men men, nu är det gjort iaf. Nu har jag hittat en jacka, antingen på JC eller BIKBOK, så vi får se vad det blir.. Jamen jag kom hem vid 15 tiden, gick och la mig en stund, somnade till klockan 16, gick på en långpromenad med Åxi, riktigt skönt faktiskt. Vet ni en sak? jag har bestämt mig att inte äta godis och sånt tjafs på några månader sen ska jag gå ca 3-5 km per dag, bra va? Hahaha.. Det måste jag ändå fixa eller?
Men jaja, hoppas ni mår iaf, ska snacka lite med folk på MSN nu, så vi hörs!





PUSSAR!/T

!

Godmorgon på er allihopa!
Snart drar jag mot stan med Natte&Sandra. Om ni läste igår så vet ni ju vars vi ska också, men jag hade faktiskt bara tänkt säga godmorgon och sådär, så vi hörs nog ikväll då jag kommer hem, ha en bra dag!













PUSSAR!/T

(:

Tjena, snart kommer Nisse!! Här sitter jag ny klippt, och gissa vem som klippte mig? Jo jag själv, ha-ha! Ska be ngn fixa till min lugg bara, klockan är snart 6 och dags för middag, är rätt så hungrig ja. Men så äre, jag har inte så mycket att skriva just nu, men jag lägger in bild på nyhåre, puss



klippte upp lite grann
toppade topparna
och fixade till lugg












PUSSAR!/T

Måndag.

asså åh, vilken dryg dag.. varit trött hela dagen tack vare bussresan hem igår.
kunde inte sova på bussen heller, de snackade så mycket. (A) men iallafall arjeplog resan var skitkul.
men hade velat sova längre på morgonen! (:


i helgen funderar jag på fara till umeå för att träffa kompisar, känns som att det var ett bra tag sen nu.
det blir ett kort inlägg har inte så mycket att skriva om.





PUSSAR!/J

Tandläkar besök!

Hejhej! Nu har jag inte skrivit på några dagar och det är pga att jag inte har haft ork/tid. Men som sagt i helgen spenderade jag helgen med nils, vad gjorde vi? Jo vi tog det lungt och såg film, rätt så mysigt ja. Men nu är det i måndag och nu gäller det skola, tyvärr.. Men det är bara att kämpa igenom veckan. Det är faktiskt inte så dryg vecka tro jag, för idag så hade jag tandläkar tid vid 10, och då tog jag lite sovmorgon. Så då var jag tillbaka vid 12 tiden på skolan, hade 2 lektioner sen slutade jag för dagen och imorgon är det frilufsdag och då ska jag, Natte & Sandra fara och simma det vi missade på en idrottslektion. Så då slutar man ju rätt så tidigt då också, och då antar jag att det blir en sväng på stan också innan jag drar hem.
Onsdag är väl rätt så chill också, nationella och några få lektioner, sedan torsdag fredag, ganska chilllektioner. Men ja, det finns ju saker som man kommer få jobba riktigt hårt med nästa vecka.. Aja slut snackat om skolan. Hoppas det är bra med er iaf, och att ni har haft en superbra helg.
Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om ännu, men jag har faktiskt lite saker som jag har börjat gilla, (kläder) alltså, jag har börjat älska jeans som inte är slimmade, lite mer stor lixom, och sen ett tight linne till och en kofta. Sen stickade/mönstrade tights, i like!!!
Jag köpte faktiskt 2 tröjor häromdagen, en blå som är en slags stor tshirt, som man kan ha till tights/jeans och en linne under. Sedan en tunika/t-shirt med trådar bak på ryggen, riktigt snyggt! Sen tror jag att det blir att shoppa mer på torsdag, får barnbidraget då! :D Vet ngn vars det finns billiga tights och linnen? Monki? H&M?
Jag har börjat köpa jättemycket kläder på Monki, det är så söta kläder där nu för tiden.. Hi-hi!
Men nu ser jag att klockan tickar, måste gå och fortsätta med det jag höll på i köket, vi får höras senare!











PUSSAR!/T

Internet är paj!

Som ni ser rubriken, ja internet  funkar inte, thats suck... men vi får väl se när det kommer tillbaka. Men jag har inge lust att blogga heller har inte så mycket att skriva om. Så då säger jag att jag har en bloggpaus, vet inte hur länge men till nästa vecka kanske. Just nu sitter jag på biblan och ska snart på socmöte, men ah som sagt, nu blir det bloggpaus för mig. Men ni når mig på telefonen.











PUSSAR!/T


Tisdag.

hej! :)

en vanlig skoldag bortsett från nationella i engelska det gick väll sådär.
önskade att de gått lite bättre men. aja nu håller jag på packa till arjeplog resan,
snart klar.(A) hoppas de blir kul.  jag har precis fixat bilddagboken nu. hehe


kika in på busflikka@bdb



var ett kort inlägg har inte så mycket att skriva om just nu,
men hare bra! :)

PUSS/ J

Kändisar utan smink!











Att smink kan göra så mycket, är väl ändå coolt?




PUSSAR!/T

Var ska vi sova i natt!

Tjena, kom nyss in efter en långpromenad med hunden. Inte så kallt ute, men kyligt är det. Nu vill jag banne mig ha sommar, med en gång. Aja idag så hade vi nationella i engelska och gissa om det gick bra? Nej det gick inte så bra alls. Det var mycket lättare det från förra året ju, snyft.. vill inte bli underkänt i engelska, verkligen inte.. Så vi får se hur det blir med det.
Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, förmodligen lite plugg om jag orkar.. får väl se vad det blir antagligen, kanske ringer ngn och frågar om vi ska dra ut, eller brukar jag det? Nej det får dom göra haha(A)
Men jag har tagit jättemånga fina bilder med min telefon, men tyvärr har jag ingen sladd, så ni får då vänta med det iaf.


Men snart hade jag och Julia tänkt ha en tävling, men det blir ett tag senare. Men håll utkik :)





PUSSAR!/T

;p

Ja jag vart pigg nu efter jag har fått i mig en macka och tvättat bort sminket, kul va? Nej.. Men jag ska snart ringa Nisse pisse så det är ju bra att jag är pigg iaf. Men imorgon så har vi ju nationella kom jag på, och det är i ca 3h, man ba ja kul.. elr inte! Sen har vi idrott och språk. Vet inte riktigt om jag orkar språk, eller jo det ska jag. Jag måste fixa svenskan som jag ligger efter i..
Men aja, roligt inlägg. NOT! Men jag ska bara snacka lite med folk innan jag går och lägger mig. Hejdå!









PUSSAR!/T

GGggg

Godnatt säger jag för ikväll, fick nyss en sån huvudvärk så jag går och duschar tar kanske kvällsfika och sen går jag och sover ensam...;(  Imorgon är det ju skola så;/ Aja, vi hörs godnatt allihopa!














PUSSAR!/T

puss-y

Ursäkta att jag inte svarar på kommentarerna ni skriver, men mitt internet är så förbannat segt nu.. blir så irriterad!
Men jag ska försöka svara på dom iaf, bara för eran skull. he-he!
Vad blir det för ikväll då? För mig blir det att chilla&plugga i guess:/



Du är ängeln i mitt liv

åååh, jag saknar så många just nu, saknar allt!



PUSSAR!/T

A,

Atja. Jag kom nyss hem från skolan, rätt så skönt kjl. Vad gör ni allihopa? Förmodar att det inte är så många som är vid datorn just nu, det är väl skola.. Men ja jag har ändå inte så mkt att säga just nu hmm, snart är det den 21a och då får jag mina pengar, men tyvärr måste jag ge 500 kr till pappa, men det får jag tillbaka den 25e, så den 25e blir det att shoppa lite granna, jag har funderat på att köpa en skinnjacka och ett par ''aladdinskor'' får se om det finns några billiga, eller ska jag köpa några skor på skopunkten för 99 kr, riktigt söta, men vanliga. Ha-ha! Men vi kan ta och höras senare som vi förmodligen kommer göra också. Hejdå! (:













PUSSAR!/T

a

tjena! Nu sitter jag här hemma och väntar på lektionen som börjar om några timmar. Kanske inte är värt att fara hem några timmar? Men jo, jag orka inte sitta och vänta på att en lektion ska börja, aldrig i livet!
Men jag kommer hem 13.20 så vi hörs väl då antar jag!













PUSSAR!/T

^ godnatt.

HALLÅ, JAG HAR FÅTT UTSLAG I ANSIKTET........förmodligen av en katt, Andreas katt... Aja, Vi vann tävlingen på gabriellas blogg, yihaoo! Men det här blir mitt sista inlägg för ikv, ska alldeles strax starta en film och lägga oss i sängen. Men hoppas ni får en skön natt, så hörs vi imorgon bitti eller efterskolan. Godnatt !(L)












PUSSAR!/T

Söndag

hejhej! :)

äntligen kommit hem från fjällen. gud vilken bilresa de var men det var ju värt de.
iallafall, så har min dag faktiskt vart ganska bra lite trött och så men de är ju alla.
jag såg melodifestivalen igår, jag blev så sur... Erik Saade skulle ju vinna inte anna bergendahl...

aja alla vet ju redan att erik är bäst! (L)


PUSSS /J




!

Nu drar jag och möter Nisse, tar på mig jättemkt kläder det är jättekallt ute nu..
snyft. Men vi hörs pusspuss påer!











PUSSAR!/T

Ops!

Ohj, jag såg att tävlingen på Gabriellas blogg var avslutad.. Så nu håller vi tummarna!










PUSSAR!/T

Face drop.

Snart kommer älskligen igen. Han har ju varit och träna, men han hade ingen stjus så han sover över här i natt, wiho! Då blir det inte så ensamt iaf. Min lilla pudding.
Ja det är fortfarande tävling på gabriellas blogg. Rösta på mig...:)
Ja hörrni, imorrn gäller det skola igen, och jag känner på mig att denna vecka lär var skit dryg, vi har stort soprov och även engelska i nationella, jag hoppas det går bra... Men det är iaf skönt att jag bara går till 13.20 imorgon och på torsdag.
Men ja, som sagt glöm inte att rösta på mig på gabreiallas blogg, hihi!


Erik & Nisse älsklingen!








PUSSAR!/T

Jag älskar dig över hela mitt hjärta!

Min favoritplats är att få vara i min pojkväns famn.
Känna doften av hans hår och hud, se in i hans ögon som glittrar mot mig.
Känna hans armar omsluta runt mig, höra hjärtat slå och lungorna dra in luft.
Mina armar runt hans hals, fingrarna som leker i hans nackhår. Tryggheten,
att få vara nära, omtyckt och älskad. Känslan av
kärlek.



Nils Nordström du är min ängel, om man kisar med ögonen ser man vingarna.
Jag älskar dig så mycket, du är min ögonsten
(L)





PUSSAR!/T

Even the best fall down sometimes.

Hejallihopa, har ni sovit gott? Det har då jag gjort. Nisse kom hem vid 01 tiden, mötte han då vid ica. Det var faktiskt lite små scary, mötte massa otäcka människor och sådär, men det gick bra iaf... Men alldeles strax tänkte jag att han och jag skulle gå ut i de fina vädret, och bara ta det lungt innan han far på sin träning. Men jag tänkte bara säga hej och godmorgon. Men vi kan höras senare idag, som vi förmodligen kommer göra!













PUSSAR!/T

;*

Godnatt allihopa.. Lägger mig i sängen och lyssnar på musik tills han kommer!
















PUSSAR!/T

;*




PUSSAR!/T

NOOO!

Nejnejnejnejnej.. Erik Saade vann inte, aja Anna Bergendahl var inte så dålig heller, hon sjunger jättebra och hade en bra låt också.
Nisse kommer inte vid 00 utan han kommer ännu senare;/ och jag säger goodluck till mig att hålla mig vaken längre, haha.. kommer somna vid datorn. Men aja kanske slänger in ett sista inlägg innan jag går och lägger mig om jag hinner det ens.. ha ha!












PUSSAR!/T

Erik Saade!

Tjena! Vad gör ni? Ja alldeles nyss såg jag på lite melodifestivalen, och jag fastnade för Erik Saade's låt faktiskt, så jag hejar på honom. Haft en lugn helg? Det har iaf jag.
Btw vi är med i en tävling på http://gabriiellaas.blogg.se , så kika in och anmäl er vetja.
Imorgon är det söndag och vad ska jag göra då? Inget planerat i think, vara med Nisse ett tag och sen ska väl han fara och träna och bli biff(A) Ah men vi får ta dagen som den kommer antar jag.
Sen är det skola snart igen, gud jag kommer inte orka dom tidiga mornarna, och skolarbete och massa skit. Så jobbigt det känns, någon som känner samma som jag? Om inte, då säger jag lyx.. Men nu ska jag kika lite på andras bloggar ett tag medans jag väntar på att Nisse ska komma hem, inte för jag vet när han kommer hem han sa omkring efter 00. Så kul kväll för mig? Nej inte alls.. men vi hörs, hejdå!









PUSSAR!/T


A

Aja, nu har jag ätit.. och ja, vad ska jag göra nu? JAG VET INTE! PANIIIIIIIIIIK!



PUSSAR!/T

///////////////

Hej nu sitter jag här med en jävla huvudvärk, vill ni byta med mig? Tro jag knappast ni vill..
Vad har ni för er? Nyss var det sol och ingen snö alls, och efter 5 minuter tittade jag ut genom fönstret igen och nu är det mörktgrått ute och snöar jättemycket, så dåligt!
Men vad ska ni göra ikväll då? Jag vet inte, nisse är ju med Andreas på hockey och då blir det väl för mig att se melodifestivalen, ja kul? Nej. Men jaja.
Hoppas ni mår bra, ha en fortsatt trevlig helg så hörs vi senare efter maten eller något. Om jag inte sover alltså..

Outfit idag: Svart kofta
Svart linne
Svarta tights med nitar











PUSSAR!/T

(:

Ja, goddagens! :) Nu sitter jag här och läser några bloggar, nisse drog alldeles nyss på träna och så, så nu ska jag försöka röja undan lite i mitt rum tills han kommer tillbaka. Ni mår bra? Hoppas jag iaf.
Ja idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ville fara till stan en sväng men jag kom på att jag inte har fått mina pengar än, och jag får dom den 21a i think, och då ska jag nog shoppa lite saker som jag behöver, blandannat kläder&smink. Men ja, jag tänkte bara säga hej och så, men vi hörs nog senare idag också, pussar!












PUSSAR!/T

Älskar dig!

Hejhej! Nu sitter jag här nerkletad med chokladsmet.. haha, och nisse är och duschar, vi hade nyss chokladkrig, mysigt va? Hahaha.. Ja denna vecka har varit helt fantastisk, har gjort massa roliga saker, film,bio,chokladkrig m.m. Riktigt kul:)
Jag hopppas ni alla mår bra, skriver mera ikväll när jag och Nisse kommer hem i think,











PUSSAR!/T

Torsdag

hejhej! (:
idag har jag inte gjort så mycket jag, mamma, pappa och bror for in  till dikanäs för att handla, och så.
sen så for vi hem och då efter kanske en timme kom joel och dom hit, så vi for ut och körde skoter,  jag kollade inte så noga på vägen och så råkade vi glida ner i djup snö och en buske va i vägen.. (A)
men vi fick hjälp av en gubbe som körde förbi precis! ;D
amen vi kom iallafall loss, sen så körde vi hem och vi skulle äta, det var tacos^^ .
och nu sitter farmor o kusinerna och ser på hockey match på tv, och våra föräldrar badar badtunna. ;D
medans jag sitter och snackar med nicke och ser på sveriges värsta bilförare! :D


aja ha en as bra kväll! ;D





PUSSS / J

:)

HEJ! Just nu är jag hos älsklingen, och ja, jag kom igårkväll. Vi har inte gjort speciellt mtk, bara tagit det lungt och sådär. Nyss duschade vi, och nu så ska vi nog se tv eller ngt annat. who knows!
Allt bra med er annars? Jag mår faktiskt bra, blev piggare efter den varma duschen. Men jag tänkte bara skriva och visa att jag lever. Men vi hörs imorgon eller något!







PUSSAR!/T


Nusåååå!

Nu har jag ätit och är mätt som en pannkaka,  vad gör ni för ngt? Alldeles strax kommer älsklingen, äntligen:))
nu ska jag gå och borsta tänderna, har så äcklig eftersmak.. pussssssar pusssssssss!





PUSSAR!/T

:*

Dagens låt:


PUSSAR!/T

When i look at you.

Tja! Vad har ni för er? Just nu sjunger jag massa låtar och spelar in faktiskt. Men icket, ni ska inte få höra det.
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det väl sådär små trött men jagblir nog piggare då älsklingen kommer i think. Men vi får höras senare, för nu ska jag fortsätta att sjunga!



Min outfit idag:
Svart linne
Blåa jeans tights
Grå skjorta







PUSSAR!/T

Måndag

hejhej! nu sitter jag uppe i kittelfjäll har precis typ klivit upp. jag är så glad över att vi har mobilt internet.
jag vill inte gå ut fastän det är plusgrader men det snöar galet och stormar. hoppas på att det blir bättre väder så man törs ta sig ut något. imorgon tror jag det skulle bli lite bättre väder iallafall.
 
hoppas ni har det bra där hemma.
"saknar dig tina!"





PUSSAR /J


Varför går det inte?

ASSÅ, varför går det inte att lägga in några bilder? Blir så förbannad..
Aja, vaknade för 30 minuter sen ungefär, har duschat och nu sitter jag här och ska skriva lite i bloggen. Pappa kom nyss förbi med mina hårspännen han köpte, gööllit va?
Idag så ska jag göra en massa faktiskt jag hade gjort en lista men den gick inte att lägga in så jag skriver den ist nu.

1. Duscha
2. Skriva i bloggen
3. Sminka mig
3. Se våra bästa år/äta
5. Gå ut med Åxi
6. Byta sängkläder
7. Fixa saker på datorn
8. Vänta på älsklingen


Ja, så ser ungefär min dag ut. Vad ska ni göra idag? Först hade jag tänkt att dra ner till stan idag och se om man kunde ta och träffa ngn, men jag vet inte riktigt om jag orkar.. är så himla trött! Varför är jag så trött, jag är trött hela tiden.. gäspar 24/7, kan det bero på något eller? Kanske sitter alldeles för mycket vid datorn? Hmm.. Jadu vad kan det vara..
Men jag ska börja sminka mig nu, så vi hörs senare idag!





PUSSAR!/T

Det här..

Det här blir sista inlägget för idag, för jag hade tänkt att gå och lägga mig ganska tidigt, så jag får träffa min älskling snabbare.. Hade tänkt att gå duscha, ladda över ny musik på mp3 sen lägga mig och lyssna och smsa medans.
Men först vill jag skriva av mig.... är faktiskt lite smådepp..

Jag har varit med om så himla mycket i mina år, jag har kämpat.. tack vare dom finaste människorna i världen, hade jag int haft er hade jag inte stått här idag. Jag menar det, jag ljuger inte.  Det är så att mitt liv har bestått av lösa bitar, som om kartan har tappat sina andra del..  Jag kämpat så himla länge, och det ännu inte bra. Men det kanske är mening att ingen kan ha det perfekt.. Men det som är så jobbigt är att alla tror sig att jag är den tjejen som har allt bra, mår aldrig dåligt. Hon är stark och klarar allt... De tror sig att jag inte kan gråta släppa mina känslor iväg... Men vad kan man säga? Jag är vilsen just nu..  Vet inte riktigt hur jag ska beskriva, alldeles för svårt..

Men jag är glad över att jag har er: Sandra,Nils,Mikaela m.m .. det är era ord som fick mig att stanna..
Jag älskar er!



Godnatt..


PUSSAR!/T

Kissie!

Shit, jag har inte sett kissie utan smink tidigare, men jag var in på någons blogg för ett tag sen och då såg jag en bild på henne, utan smink... vilken jävla skillnad! ;O

 

 

PUSSAR!/T


Ops my bad..

HAHAHAHAHHAA, JAG TROR ATT JAG TOG LITE FÖR MYCKET BAKPULVER ELR?

SÅHÄR VART DOM:








OCH SÅHÄR SKALL DOM SE UT:



PUSSAR!/T

Like me

Ja det vart Märtas skurna chokladkakor, får snart se hur resultatet vart! Först hade jag tänkt göra chokladmuffins,men vi hade inte ägg, så jag tänkte varför inte göra Märtas, efter jag hade lagt i alla inlägg så tittade jag på receptet och såg att man skulle ha ett egg också men jag hoppas det smakar bra iaf. Tog till vatten ist.









PUSSAR!/T

Yey!

Ah, jag ska gå och baka något nu, får se vad det blir för smarrigt, hörs senare sötnosar






PUSSAR!/T

Så taggad!

 

jag vill ha sommar!

I N S P E R A T I O N

 

 

PUSSAR!/T


Superduper!

Hej allihopa. Klockan är redan halv fyra, sjukt vad tiden går fort då man bara sitter hemma och gör ingenting. Men jag hade tänkt slänga in en outfit och några andra pics.
Jag fick en anonym fråga på hotmail, och hon undrade om jag kunde lägga in någon bild på då jag har lockigt, så jag tänkte att jag kunde fixa håret och sedan slänga in några bilder på det. Men jag faila litegrann där uppe på toppen, så därför använder jag min favorit mössa. Tror ni att jag skulle kunna permanenta lockigt? har faktiskt funderat på det ett tag nu..


 

 

outfiten idag

 

Skulle precis ta kort på mina nymålade naglar med kamran, men så dog batteriet så jag var tvungen att ta med webcamen, men det funka i guess.

 

PUSSAR!/T


 


Söndag

hejsan! :) idag så har jag bara packat allting klart för ikväll, då vi ska till kittelfjäll.
jag känner mig taggad på att vara där, men inte den långa tråkiga bilresan.
jag längtar tills jag får sätta mig på min skoter och köra upp med brorsan till fjället och sola.


tina jag kommer ju som sagt inte ha tillgång till någon dator i en vecka skulle jag tro,
men du får väll hålla dig upptaterad.
:)

kommer sakna er! (L)


dagens låt, älskar den!





PUSSAR / J

,

Godmorgon allihopa, sovit gott? Vad ska ni hitta på idag då? ;*

Dagens låt:





PUSSAR/T

eh

Skiter i det här, går och lägger mig...... kommer inte somna förrän 05 inatt ändå så. GODNATT!












PUSSAR!/T

FATTARU?

Lämnar du denna värld, går jag under med dig. Du är min syster ,det vi har byggt upp är sällsynt, jag vill inte förlora dig. Jag älskar dig så jävla mycket. Lova mig bara att du inte lämnar mig... lova! ;/







PUSSAR!/T

Summer!

Ååh gud vad jag längtar till sommaren, gör inte ni det?
Jag vill bara att all snö ska försvinna med en gång!


 

PUSSAR!/T


Exakt!

Ja, jag har funderat på att ha dagens frågor lite då och då, då jag har kommit på någon fråga. Tänkte att jag skulle börja med det idag faktiskt, och jag hoppas jag får några svar också. He he!
Men dagens fråga är:




Vad tycker ni mest om, vintern eller sommarn?


PUSSAR!/T

Det är inget jag begär!

Jag åt för ett tag sen, fisk och potatis, gott och nyttigt. Nu ikväll har jag ingen aning vad jag ska ta och göra, sitter väl framför datorn och snackar med people i guess. Vad ska ni hitta på?
Ska jag ha frågestund snart? Kommentera vad ni tycker!











PUSSAR!/T

Drog!

Drog,drog,drog,drog,drog, u know?






PUSSAR!/T

A

Hello, jag har inget att göra och det är lördag, skamligt! Vad gör ni allihopa? Någon social på msn?  Jag var ute för ett tag sen, en sak som hände, jag ville bara ut och gå långt och tänka. Men ah, jag har inget roligt att skriva om idag heller, är så trött och förvirrad av denna jävla värld. Röbäck suger, idioter överallt, skitsnack här och där, svikelser osv.. kan det bli mera på en dag?
Aja... ska gå!





PUSSAR!/T

I wish!

Jag älskar henne röst!


 

 

 

PUSSAR!/T

 


Godmorgon!

Hej, jag har hunnit massa saker nu på bara några timmar. Jag klev upp vid 09 tiden, duschade och sminkade mig, sedan åt jag litegrann och sedan gick jag ut med hunden i någon halvtimme. Sen nu sitter jag här. Men nu är det lördag, och jag har ingen planerat, några förslag på vad man kan hitta på då man inte har några pengar?;/
Jag har en skit jobbig huvudvärk och det dunkar i öronen, kanske börjar bli sjuk igen? Hoppas jag då inte..
Men jag tänkte bara säga hej och sådär, men vi hörs senare pussar:*








PUSSAR!/T

Potatisklyftor&kebab!

Hej! Här sitter jag och försöker få igång någon musik. Men det går inte så bra.. Men ja, idag så fick jag gomidda, potatisklyftor och kebab, riktigt gott och mättande.
Jag kom på att jag inte har haft bilder på senaste gångerna, så jag tänkte lägga in några nytagna och gamla!
Men kommentera på ni, det är jätteroligt att få läsa kommentarena. :)



Min outfit ikväll: Blåajeans & Svarttunika








Internet är så segt, så jag orkar inte lägga in några mer bilder. Men jag kanske
lägger in senare ikv!







PUSSAR!/T

:*

Hejhej! Äntligen fredag och lov, så jävla skönt. Slippa allt&alla. Vad blir det för er på lovet då? För mig blir det att bara chilla med älskligen och kompisar i guess. Annars mår ni bra? hoppas jag. Jag mår sisådär faktiskt, hänt massa saker, både i skolan&hemma. Men det fixar sig väl...
Men jag har inget speciellt att skriva om just nu, eller jo det har jag. Men jag ska nog inte skriva de, blir nog bäst så!
Men jag skriver ikväll också, säkert innan jag går och lägger mig.




Dagens låt!

den låten får mig att tänka på så himla mycket..

 

 

Sen vill jag bara säga att jag skulle inte klara mig utan nils. Tack för igår, du behövdes.. jag älskar dig!

 

 

 

PUSSAR!/T


Fredag

Hallå hallå, idag fick vi äntligen sportlov. Det känns väldigt skönt. Ikväll blir det att vara med Sofia. Vi ska nog se film och kanske vara ute en liten stund. Det ska nog bli roligt. =)

Jag avslutar inlägget med "dagens låt".



Pussar! / J


;p

Hej, jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men det beror på att jag inte har haft ork och inte tid heller, men jag hoppas ni alla mår bra, och har haft en bra vecka. Jag skriver mera ikväll, för nu surar älsklingen!







PUSSAR!/T

friluftsdag! (A)

hejhej!:) 
*  idag har vi haft friluftsdag, och det var jätte roligt men det kunde ju fått ha varit lite bätte väder
istället för snöväder. men iallafall så åkte jag, rebecka & sanna snowboard, jag och sanna är dom ända som åkt förut.. så jag lärde rebecka att åka idag, och det gick skit bra " tvingade med henne i dom branta" hon ramlade typ inte mycket. " STOLT"   och vi har tagit lite bilder också, men de kommer. (A)

' är allt bra med er då? nu ska jag äta men skriver mer ikväll.



PUSSAR / J


;*

Heej, där här inlägget blir det sista för idag. Nu är jag nyduschad och ren, men fortfarande jävligt glad och pigg.
Men jag ska fixa håret, och sen ska jag storplugga till NO provet, för det behövs verkligen. Men vi får höras imorgon, eller ja vi gör det! Godnatt allihopa! :*






PUSSAR!/T

Her comments make me sad ..

Hejhej! Jag är superglad,som om jag har gått på något. Men det har jag faktiskt inte. Vad gör ni allihopa? Själv så ligger jag i sängen och är verkligen proppmätt. Nisse kommer inte ikväll, han mådde inte så bra.
Jag taggar morgondagen så stort faktiskt. Hehee! Men jag tänkte bara skriva ett kort inlägg nu, så vi hörs senare.




PUSSAR!/T

:*

på fredag eller lördag funderar jag & tina på att fara åh sola,
och bara ta det allmänt chill, och massa annat. 
saknar dig gumn! (L)


tagga söndag kväll nudå drar till
kittelfjäll.
har inte varit uppe i stugan på två år snart, så jag tar chansen att hänga med nu.
senare fast på torsdan kommer joel och hans familj upp, det kommer nog bli kul.
veckan efter så drar jag & några till arjeplog på snowboard läger & missar skolan,
blir minst fyra dagar där, taggar jätte mycket.



PUSSAR / J


bara jobbigt

hejhej!  snacka om en riktigt jobbig dag, dagen startade med ett biologi prov man knappast kunde så mycket av, men jag tror det gick ganska bra iallafall hehe. så vi fick gå nästan direkt vi var klar men fick inte äta förrän 1 timme efter, så jag och elin gick till allrummet och la oss i soffan och sovde i typ en halvtimme tills dom andra kom och väckte oss inte på det bästa sättet heller dirket,
dom hoppade på oss. busiga killar hahahah!

sen efter kanske 10-15 minuter började matten så då vare bara att tagga matteprov...
guu va hemskt, de kändes inte så bra efter jag gjort provet hade glömt en hel del. =/
aja nu är det gjort så få se om de blir godkänt.


imorgon har vi friluftsdag taggaråh haha! jag ska lära rebecka att åka snowboard,
hoppas du är lätt lärd!;) aja men iallafall hoppas jag på att det slutar snöa snart
och bli SOL! ( jag vill ha sommar!)


skriver kanske lite mer senare ikväll få se om jag hinner.


PUSSAR / J


Jag och Sandra tycker om att köpa tuggumi, right?

Hello!
Hur har dagen varit för er? Lugn? Det har min faktiskt och det har gått relatift fort också. Men just nu sitter jag här och lyssnar på lite små sköna låtar. Men jag mår bra bara lite så trött och sådär men det är man alltid efter en skoldag eller hur?
Ikväll blir det nog mest att plugga till NO provet på torsdag, och seriöst jag måste fixa det, annars får jag IG i biologi och det vill jag inte.  Men Nisse kanske kommer ikväll, berodde på hur han mådde, den lilla sjukligen. Men vi hoppas på att han blir frisk snart som möjligt.
Men imorgon taggar vi, eller hur Sandra? Ja då ska vi först in till stan efter skolan och sola, och jag tror att det blir på citysol i stan. Sedan drar vi någonstans och käkar middag, förmodligen på frasses eller ngt liknande, fin middag vettu. Klockan 18 drar vi oss till soc och är där till 20.30 ungefär, sedan hem.
Men det var väl allt jag hade och säga nu, men kanske inte så intressant, men då kanske ni inte skulle ha fortsatt att läsa? Skyll er själva;) Nämen, vi får höras senare, hejdå så länge!




PUSSAR!/T

Sry!

Tja, sorry för det konstiga inlägget senaste.. Men jag fick panik bara, tell u later.
Men vad gör ni nu då? Jag sitter och snackar med michis på MSN faktiskt, inte så mycket annat..
Tisdag är det imorgon, och då är det skola som vanligt. Men efter drar jag och Sandra till citysol och solar, fett nice!
Vad ska ni göra imorgon?






PUSSAR!/T

Sola!

Hej, jag skrev inte direkt efter skolan, kände bara att jag orkade inte. Så jag sjöng lite singstar ist.
Just nu sitter jag och prata med Sandra, om faktiskt lite allt möjligt, snart kommer nisse det blir nice,  vi ska nog se på film tror jag.
Och sry för att inga bilder ha upptaderas, men det bero på att alla kamror och så är cp, men skitsamma.. ska nog ha en bloggpaus snart. Men jag måste dra nu hejdå!

PUSSAR!/T

RSS 2.0